S02A24 – Door omstandigheden slaan we een week over

Door onvoorziene omstandigheden is het voor Raymond Comvalius en Sander Berkouwer helaas niet mogelijk om deze week een podcast voor te schotelen.

Wees gerust. De afwezigheid van de podcast voor deze week komt niet omdat ze geen Internet Explorer meer kunnen gebruiken om hun favoriete nieuwssites te bezoeken, omdat ze druk bezig zijn om hun Windows– en Citrix-gebaseerde infrastructuur te updaten, omdat ze bezig zijn hun Zimbra-mailserver haastig te ontdoen van malware, omdat ze ineens moeten voldoen aan strengere Europese regels rondom desinformatie, omdat ze te druk zijn met het gratis opvragen van informatie rondom de kentekens van hun immense gezamenlijke wagenpark, of omdat ze kampen met personeelstekorten.

Vrees niet. De afwezigheid van deze aflevering betekent zeker niet dat ze achterbaks betaalde inhoud rondom Windows 11 23H2 build 25136, alle mogelijkheden om Conditional Access te omzeilen, of manieren om als IT Pro te profiteren van de nieuwe regels in Apple’s App Store zitten te creëren.

De reden dat deze aflevering niet kon worden opgenomen is omdat één van de presentatoren deze week in Stockholm tot diep in de nacht zat te borrelen en de andere presentator niet opgewassen bleek tegen een bellende fietser. Als productiviteitstip staat echter als een paal boven water dat IT-professionals er goed aan doen om buiten werktijd kniebeschermers te dragen.

Stay tuned!